Anbefaling: “Apple markedsføring: Livet med iPad”

Hvorfor denne anbefaling? Jeg er udmærket klar over at marketingsmateriale altid kun viser de positive aspekter af et produkt, og Apple er ret gode til at lave reklamer der fokuserer på følelser og funktioner fremfor bits og bytes.

Men denne blog handler om at vidensdele omkring brugen (og mulighederne for brug) af tablets i erhvervslivet, og her har denne nye side nogle fine eksempler og billeder, der i hvert fald har hjulpet mig med at tænke lidt videre fra ‘jeg kan læse nemmere på den’-stadiet – jeg har tidligere kaldt dette for første fase af tabletimplementering.
Jeg synes det lyder super fedt at:  Siemens ikke behøver at slæbe kæmpe ringbind og manualer med op i de høje vindmøller, og at de kan bruge kommunikationsegenskaberne i deres iPad til at sende feedback tilbage. I begge situationer er en tablet klart mere egnet end en bærbar computer til formålet.

  • Jeg tilføjer løbende anbefalede artikler og sider fra nettet i relation til denne blog.

Linket er delt via Pocket. Læs hele artiklen her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.