Hvem er jeg?

Jeg har arbejdet ti år med it og digitale løsninger. Først som underviser, siden med salg i den private sektor. I dag arbejder jeg som intern konsulent med serviceudvikling i Statens It, et it-driftcenter under Finansministeriet. Statens It har 15.000 slutbrugere på tværs af ministerområderne i staten og skal vokse til det dobbelte i løbet af 5 år.

Jeg mener at jeg kan give nogle gode perspektiver på denne vidensdeling, med min baggrundsviden omkring teknologi (faglig erfaring og interesse), samt organisationsteori og strategi (via min uddannelse og erhvervserfaring).
Jeg vil derfor ikke fokusere så meget på megapixel og skærmstørrelser, men mere på de større virksomhedsperspektiver samt daglig brug af mobil teknologi.

Det er vigtigt at sige at den viden jeg deler på bloggen, er min egen og ikke en officiel udmelding eller blåstempling af enkelte apps fra Statens It.

Se mere om min profil og erfaring her på Linkedin.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.